Piept de pui la gratar cu piure

de Lau in Pui, 14 Mar 2011 | 4987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1.5 kg cartofi
  • 1 lingura margarina
  • condimente
  • sare dupa gust
  • piper
  • 200 ml lapte
  • un pic de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu piure:

se curata cartofii si se spala, se taie in 8. Se pun la fiert.

In timpul asta facem carnea. Taiem pieptul in felii, le presaram cu condimente si cu piper, le crestam un pic. In tigaie punem un pic de ulei, il lasam sa se incalzeasca si punem feliile de piept de pui la foc mediu le lasam sa se rumeneasca bine.

Cand au fiert cartofii se piseaza bine, se adauga laptele, margarina, sarea si condimente dupa gust.

Se aseaza in farfurie piureul si carnea de pui, se serveste cu castraveti murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

pe 24.02 la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu soia si sos de rodii