Piept de pui si legume in tigaia wok

de camelia75 in Pui, 2 Ian 2013 | 4986 vizualizari

 

Usor,rapid si sanatos.:)

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mari
  • 400 gr baby carrots (conserva de la Bonduelle)
  • 2 dovlecei mari
  • 500 gr rosii cherry
  • 1 lingura seminte floarea soarelui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2-3 linguri sos de soia
  • 1 lingurita chilli
  • 50 ml ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui si legume in tigaia wok:

Incingem uleiul in wok, apoi adaugam carnea taiata in fasii mai groase, chilli si dovleceii taiati cubulete mari. Lasam la foc 5-6 minute, dupa care adaugam rosiile cherry, morcovii baby carrots, semintele si mai lasam pe foc 3 minute. Adaugam sosul de soia si dupa 3 minute oprim focul.

Servim cu frunze de ceapa verde deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui si legume in tigaia wok" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume soté la tigaie