Piept de pui cu sos de smantana, minunat alaturi de paste sau piure!
in plus 400 gr paste
Intr-o lingura de unt se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit.
Se lasa 1 minut si se adauga un piept de pui taiat cubulete.
Se rumenesc bucatile de piept de pui, frumos, pe toate partile apoi se adauga smantana si laptele.
Se lasa la foc mic 7-8 minute.
Se adauga cascavalul taiat bucati, busuiocul, sare si piper.
Se lasa pana ce se topeste cascavalul si se opreste focul.
Pastele se fierb conform timpului indicat pe punga , in apa clocotita cu sare. (eu le las putin mai mult)
Se pun in strecuratoare si se trec pe sub jetul de apa rece.
Se aseaza paste in farfurie si deasupra piept de pui cu sos.
Pofta buna!
Ai mei au lasat farfuriile goale!
1
o reteta cu piept de pui nu poate fi decat savurata daca stim sa combinam alaturi ingrediente cu gust