Piept de pui umplut

de Bya Ralu in Pui, 10 Iul 2016 | 6109 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la gabytza, tare bun a fost 

 

INGREDIENTE

  • 2 jumatati de piept de pui
  • cascaval delaco
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Se spala bucatile de pui si se usuca cu un servet de hartie.

Cascavalul se da pe razatoarea mare.

Bucatile de pui se taie in doua dar nu total,se desfac si se bat cu un ciocan de carne.

Le umplem cu cascaval ras si condimentam.

Se incinge tigaie grill, se stropeste cu ulei de masline si se pun bucatile de pui.

Se lasa sa se rumeneasca cateva minute pe ambele parti.

Se servesc cu garnitura de legume.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]