Piept si pulpe de pui la cuptor

de aziz in Pui, 2 Ian 2011 | 12176 vizualizari

 

in mod normal ele erau in combinatie cu cartofii frantuzesti dar daca foto au disparut(am zis copiii nu recunosc nimic:))sint nevoita sa vi le prezant individual :))

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui taiat in doua
  • 4 pulpite
  • o ceapa mare
  • o rosie
  • usturoi cit de mult:))
  • un pahar mic de ulei
  • curry
  • sare piper
  • oregano
  • jumatate lingurita curcum
  • o lingura supa instant
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept si pulpe de pui la cuptor:

curatam carnita si facem cu virful cutitului buzunarele .

amestecam uleiul cu supa instant cu oregano curcum ,curry,rosia zdrobita

daca nu avem copiii putem pune putin ardei iute verde.

amestecam carnea cu acesta pasta si usturoiul taiat feliute si lasam cam o ora in frigider.

dupa care scoatem usturoiul, punem intr-o tava de unica folosinta, adaugam o jumatate cana apa calda si ceapa taiata pestisori si dam la cuptor la 180 grade pina cind ceapa se si carnita  fierb .

tava se acopera cu folie de aluminium.

cind totul este fiert se scoate folia de aluminium si se lasa la rumenit .

se serveste cu orice garnitura .a

cum daca dorim un sos la carnita scoatem carnea iar tot ce ramine in tava, supica, ceapa putin usturoi, punem in blender iar pasta obtinuta se pune peste garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept si pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui