Piftie

de AndreaE in Mancaruri cu carne, 7 Ian 2014 | 4200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 picioare de porc
  • 400 gr sunculita afumata
  • 4 catei de usturoi
  • sare , piper
  • apa
  • 2 plicuri gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie:

Se spala bine carnea si se pune la fiert.Se fierbe pana se desprinde carnea de pe oase. Se scoate carnea, se curata de oase apoi se taie bucatele si se aseaza in farfurii. 

Se piseaza usturoiul , se adauga in apa in care a fiert carnea. Se adauga sare , piper dupa gust si cele 2 plicuri de gelatina (topita intr-o ceasca de cafea cateva secunde in cuptorul cu microunde). 

Strecurand apa se toarna peste carnea asezata in farfurii. Se lasa pana se intareste. Se consuma cu boia presarata si cu putin otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racitura terina franceza / Jambon persille