Pilaf cu carne de pui

de gaby_gabytza in Pui, 31 Aug 2011 | 4977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 piept pui
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de pui:

Punem apa la fiert cu sare, spalam orezul si cand apa fierbe adaugam orezul, amestecand din cand in cand. Curatam ceapa si o dam prin razatoare, la fel si usturoiul. Punem la calit in putin ulei, curatam morcovul si il dam prin razatoare. Adaugam peste ceapa si 100 ml apa. Rosiile le taiem marunt si adaugam peste compozitie. Carnea o taiem bucati si o adaugam in tigaie sa se prajeasca putin in ulei, adaugam si pasta de tomate si il lasam sa se prajeasca putin impreuna. Cand orezul este aproape fiert adaugam carnea si lasam sa fiarba impreuna. La final adaugam patrunjel verde si potrivim de sare si piper dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la rotisor