Pilaf cu ciuperci

de MoliCook in Mancaruri de post, 18 Dec 2010 | 12234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ciuperci
  • 400 gr orez
  • 2 cepe mici
  • 1 cub knorr de pui
  • 1 morcov
  • supa de pui eventual (eu am facut de post)
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci:

Se toaca`ceapa si morcovul si se calesc putin. Separat spalam, curatam si tocam ciupercutele, acestea le punem pe legumele calite cand sunt lucioase, condimentam dupa gust cu sare si orez, tot acum punem si cubul de pui. Le lasam sa scada putin si adaugam orezul spalat.

Adaugam cate o cana de apa calda (sau supa de pui),

din cand in cand pana se fierbe orezul (aproximativ 20 de minute) avem grija sa mestecam mereu deoarece se prinde foarte usor.

Noi am servit cu conopida murata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]