Pipote si inimi cu ceapa

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 17 Mar 2011 | 10369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola de pipote cu inimi
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu ceapa:

Spalam si curatam bine pipotele si inimile de pielite.

Curatam ceapa si o tocam, dar nu prea marunt.

Punem putin ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa, o lasam pana incepe sa sfaraie si stingem repede cu un pahar de apa si lasam pana se inmoaie ceapa.

Apoi adaugam pipotele si inimile peste ceapa, daca mai este nevoie completam cu apa si acoperim tigaia cu un capac.

Lasam pana fierb pipotele si inimile si se formeaza sosul.

Condimentam cu sare si piper.

Asezonam cu patrunjel proaspat tocat fin.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]