Pipote si inimi de pui cu gnocchi la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 19 Iun 2016 | 3972 vizualizari

 

O combinatie foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 2 legaturi ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei capia verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 150 g mazare
  • 200 g ciuperci
  • 200 g rosii in bulion
  • 50 ml ulei
  • 500 g gnocchi
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi de pui cu gnocchi la slow cooker Crock-Pot:

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt.

In vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l se pune uleiul, ceapa si ardeiul tocat, morcovii rondele, mazarea si ciupercile.

Se presara vegeta, piper si se amesteca.

Se pun pipotele si inimile curatate si rosiile in bulion.

Se presara cu vegeta si piper.

Se pune 150 ml apa si se amesteca.

Se pune capacul si se seteaza aparatul pe High si se lasa 6 ore.

Gnocchi se fierb in apa cu sare si se pun la scurs.

Dupa 4 ore si jumatate se pun in vas si gnocchi fierti.

La final se pune si verdeata tocata.

Se mananca calda.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi de pui cu gnocchi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu mozarella si parmezan la slow cooker Crock Pot