Piscot cu frisca si ananas

de Mirela Suba in Prajituri, 19 Apr 2013 | 3372 vizualizari

 

Este o reteta simpla si usoara! Si foarte rapida!

 

INGREDIENTE

  • piscoturi 6 buc
  • frisca (la cutie mica)
  • ananas bucatele
  • ciocolata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscot cu frisca si ananas:

Piscoturile se inmoaie in siropul de la ananas,se rup in doua si se pun in bol mic pentru salata,se pun cate 4 bucatele,intre ele se pun bucatele de ananas,se face numai patul. Apoi se pune frisca un strat. Dupa ce se pune primul strat de frisca,se pun din nou bucatele de ananas si din nou frisca. Se uniformizeaza la suprafata si se rade ciocolata.

Dupa ce ati terminat,se lasa la rece in frigider cat timp doriti. Se pot manca si pe loc daca doriti,eu intotdeauna le las la rece timp de 30 min si apoi le servesc.

Daca doriti mai multe portii trebuie doar sa aveti mai multe piscoturi,frisca si ananas.

Va doresc Pofta Mare la desert!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscot cu frisca si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

19.04.2013, 16:57

Mirela Suba 1

19.04.2013, 17:55

sper sa o incercati si sa va placa

Rocsi 1

19.04.2013, 20:36

Bun..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu morcovi, nuci si merisoare