Piscoturi de sampanie

de Dea_Dea in Dulciuri, 13 Noi 2013 | 6192 vizualizari

 

M-am inspirat din reteta Bucatareselor Vesele

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 30 gr zahar
  • 60 gr faina
  • zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscoturi de sampanie:

Albusurile se bat spuma cu praful de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase.Se adauga galbenusurile omogenizate si se amesteca. La final se adauga faina, se incorporeaza cu o spatul de silicon sau cu lingura de lemn.

In tava pe hartia de copt se fac betisoare cu un dui mai mare, se pudreaza cu zahar pudra. Excesul de zahar se face luand foaia de colturi si scuturand.

Se dau la cuptor la foc potrivit 25-30 minute.

TIPS-URI

1

Se pot servi umplute doua cate doua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi de sampanie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Dea_Dea 1

13.11.2013, 13:06

Rocsi da, dar sunt cam anemice ca eu nu am avut un dui mai mare

Dea_Dea 1

13.11.2013, 13:07

MUltumesc Drageilor

laura_n 1

13.11.2013, 15:32

bvoo, Andreea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]