Pizza alsaciana

de RuxyRux in Pizza, 2 Dec 2010 | 6428 vizualizari

 

O pizza atat de gustoasa si deosebita...

 

INGREDIENTE

  • 220 g faina,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1 galbenus,
  • sare,
  • 100 ml apa,
  • 1 ceapa rosie,
  • 1 zucchini mic,
  • 100 g smantina,
  • 50 g mozarella,
  • parmezan ras
  • cascaval ras
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza alsaciana:

 Faina , uleiul, galbenusul, sarea si apa se amesteca si framantam un aluat moale si flexibil in doua trei minute. Il lasam la odihnit in jur de cinci minute.

Intre timp curatam ceapa si o taiem rondele, apoi zucchini felii( sau dovlecel).

Intindem in tava un aluat foarte subtire( sau trei pizza rotunde), eu il pun direct pe hartia de copt...si apoi il mut cu grija in tava, ungem aulatul cu smantana si presaram ceapa, zucchini si apoi presaram branza, parmezanul, mozarella si cascavalul. Saram piperam si coacem la 220 grade pentru maxim 10-15  minute...O bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza alsaciana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]