Pizza casei

de MotanLaOale in Pizza, 4 Feb 2014 | 7917 vizualizari

 

Noi suntem mari mancatori de pizza. O fac destul de des cu ce am prin frigider dar obligatoriu cu afumatura si carnati!

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 50 g bacon crud uscat
  • 50 g bacon (costita)
  • 100 g carnat de casa picant
  • 1/2 ardei
  • 100 g ciuperci
  • 70 g masline negre si verzi
  • 1/2 ceapa rosie
  • 200 g cascaval Delaco
  • 50 ml pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

 Se intinde aluatul in tava unsa cu putin ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

 Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.

 Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau taiate marunt.

 Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

 Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

 Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

 Este gata cand este rumenita frumos.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Varietatea ingredientelor nu are limita, se poate folosi aproape orice.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 550 lei
1099.99 lei
549.99 lei

COMENTARII (35)

claudiaO 1

05.02.2014, 08:50

lesin pe aici de pofta
deci da...diseara cred ca bag o pizza ...adjudecat

simona72 1

05.02.2014, 08:52

Fiumeu sigur s-ar muta la tine

MotanLaOale 1

05.02.2014, 09:28

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]