Pizza traditionala cu blat Alka Pizza Casei

de Bucataras in Pizza, 8 Noi 2017 | 4835 vizualizari

 

O reteta clasica de pizza cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc.

 

INGREDIENTE

  • Blat Alka Pizza Casei Clasic – 1 buc
  • Ketchup – 3 linguri
  • Cascaval ras – 80 g
  • Masline rondele fara samburi – 50 g
  • Ciuperci – 2 buc (70 g)
  • Ardei gras – 50 g (rosu si galben)
  • Ceapa rosie -1 buc (mai mica)
  • Extra: 10 ml de ulei de masline pentru uns tava;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza traditionala cu blat Alka Pizza Casei:

Pune ketchup pe blatul de pizza;

Rade cascavalul si pune-l deasupra;

Taie ardeii grasi cuburi;

Taie ciupercile rondele subtiri;

Taie ceapa inele;

Adauga cele 2 culori de ardei gras;

Pune apoi rondelele de masline;

Unge o tava de cuptor cu putin ulei de masline si adauga pizza in tava;

Introdu-o in cuptorul incins in preaabil la 210 grade C si las-o acolo 6 min;

 

Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza traditionala cu blat Alka Pizza Casei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

pe 01.10 la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 01.10 la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]