Placinta Dobrogeana

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2013 | 4324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 400g unt topit pentru uns foile
  • 200g smantana
  • 5 oua
  • 3 cutii branza fagaras cu smantana(x200g) alternativa la 500 g telemea sau branza dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta Dobrogeana:

"Imbracam" tava in unt topit. Odata pregatite ingredientele si tava, incepem prin a unge foile cu unt topit, cate 2-3 foi suprapuse, dupa care intindem frumos pe toata suprafata branzica cu smantana, dupa care rulam foile. Asezam pe rand in tava rulourile obtinute, le mai ungem o data pe toate cu unt, dupa care turnam deasupra amestecul de oua cu smantana. Dam la cuptorul preincalzit si asteptam cu nerabdare sa se rumeneasca frumos, dupa care ne infruptam cu pofta din aceasta minunata placinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta Dobrogeana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]