Plum sauce

de Mitinita in Sosuri, 25 Sep 2011 | 5263 vizualizari

 

Iata un alt produs care se gaseste mai greu in magazinele noastre (eu inca nu l-am depistat) dar care se poate face si acasa! Este intalnit in bucataria chinezeasca si se serveste pe langa spring rolls,Peking duck.

Ingrediente:
250 gr prune
2 linguri otet
2 linguri sos de soia
1 lingurita usturoi pudra
1/4 lingurita de ghimbir pudra Kotanyi
varf de cutit de ardei iute

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 250 gr prune
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 1/4 lingurita de ghimbir pudra Kotanyi
  • varf de cutit de ardei iute
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plum sauce:

 

Se scot samburii si se mixeaza prunele pana se obtine o pasta.

Se amesteca impreuna cu restul ingredientelor si se pun intr-o craticioara.

Se tin pe foc mediu pana se obtine un sos si se amesteca des.

Se pune continutul intr-un borcan sterilizat si se da la dunst 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Plum sauce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]