-Pentru blat, mixam bine galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat.  Adaugam sare, faina si praful de copt iar la sfarsit, albusurile batute  spuma.
-Amestecam cu grija si turnam compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
-O introducem in cuptor pentru 35-40 de minute, la 180C.
-Caramelizam zaharul la foc mic, stingem cu lapte amestecand continuu si  lasam sa fiarba pana se topeste caramelul. Separat, frecam  galbenusurile cu amidonul, turnam peste ele caramelul cu lapte si lasam  sa fiarba pana se ingroasa, amestecand continuu.
-Luam crema de pe  foc, adaugam gelatina inmuiata in prealabil cu putina apa, amestecam  bine si lasam totul la racit, apoi adaugam albusurile batute spuma tare  si 150 ml frisca.
-Blatul se taie in trei felii orizontale. Ungem primul blat cu gem,  adaugam un strat de frisca (150 ml)(eu aici am adaugat si putina  gelatina rosie ca sa nu am surprize cu frisca), asezam cel de-al doilea  blat, adaugam crema caramel si acoperim cu ultimul strat de blat.
-Pentru  glazura, caramelizam zaharul, turnam peste el frisca lichida si untul,  amestecam bine pana se topeste zaharul caramelizat, dupa care lasam la  racit.
-Cand este doar foarte putin calda, turnam glazura peste prajitura. Decoram cu zahar caramelizat si alune de padure.
-Tinem prajitura la rece pana in momentul servirii.