Prajitura cu nectarine si scortisoara

de Gherca Daniela in Dulciuri, 13 Sep 2015 | 2935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 130g - 150g zahar
  • 300g faina
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 cana de lapte
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie si rom

In plus:

  • 4-5 nectarine
  • zahar vanilat
  • scortisoara
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nectarine si scortisoara:

Separam ouale, albusurile le batem spuma cu praful de sare, adaugam si zaharul, pe urma galbenusurile unul cate unul, uleiul, laptele, esenta de rom si vanilie si mixam pana omogenizam bine totul. Faina o amestecam cu praful de copt si adaugam in compozitie mixand usor pana la incorporarea compozitiei.

Tapetam o tava cu hartie de copt si rasturnam compozitia rezultata, apoi punem feliute de nectarine pe care le-am spalat inainte. Inainte de a baga tava in cuptorul preincalzit presaram toata suprafata tavii cu zaharul vanilat si scortisoara, apoi o lasam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam la racit si o portionam dupa preferinta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nectarine si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 50 %
999.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

13.09.2015, 21:31

Corinuta 1

14.09.2015, 11:19

yammiiiii!

mihaelar63 1

29.09.2015, 09:00

Ce-mi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute din piscoturi, nuca si ciocolata