Se cerna faina si se amesteca cu zaharul pudra cernut si el.
Albusurile se bat spuma cu praful de sare. Se adauga praful de copt, esenta de vanilie si esenta de migdale. Cand compozitia se intareste di nou, adaugam zaharul fin, cate 2 lingurite o data.
Peste albusurile batute spuma se adauga 1/3 din faiana amestecata cu zaharul pudra. Se incorporeaza usor prin "rasturnare "cu ajutorul unei spatule. Se repeta operatia de 2 ori cu restul de faina.
Aluatul se toarna intr-o forma neunsa si se coace la 170 grade Celsius timp de 40 de minute.
Se verifica daca este copt cu testul scobitorii.
Cand este gata scoatem prajitura din cuptor, intoarcem forma cu fundul in sus si o lasam la racit pe un gratar.
Dupa ce s-a racit complet, se desfac marginile cu
ajutorul unui cutit apoi se rastoarna pe un platou. Se pudreaza cu zahar pudra si se serveste cu topping de fructe de padure.
Pentru topping amestecam fructele de padure cu zaharul si le punem pe foc.
Amestecam sucul de la 2 portocale cu amidonul si il turnam peste fructele de padure.
Fierbem sosul pana se ingroasa usor.