SIROP
Separam albusurile si le batem spuma.Cand spuma a devenit tare punem zaharul putin cate putin si mixam continuu pana terminam zaharul.
Galbenusurile le frecam bine cu cele 8 linguri de ulei apoi le adaugam peste albusuri,mixam bine.Faina o amestecam cu praful de copt apoi o punem in ploaie peste compozitia de albusuri.
Pastram jumatate din compozitia rezultata asa alba iar cealalta jumatate o amestecam cu cacaua.
Ungem o tava cu ulei ,o tapetam cu faina si adaugam compozitia de cacao.Peste compozitia de cacao punem si compozitia cea alba si amestecam putin cu coada unei linguri si dam la cuptor 40-45 min,pana trece de testul cu scobitoarea.
Intre timp preparam budinca conform instructiunilor dupa pliculet.
Punem si siropul intr-un ibricel si-l lasam sa fiarba cam 30 min.Lasam cam 10 min sa se mai raceasca,apoi putem pune esenta.
O data scoasa din cuptor prajitura punem siropul.O lasam asa cateva minute sa absoarba bine.Cand siropul a fost absorbit in intregime putem pune un strat de budinca(dupa cum doriti mai subtire sau mai gros),mie mi-a mai ramas putina budinca asa ca am pus-o intr-un bol si am dat-o la frigider.
Ok, dupa ce am pus budinca,am lasat-o sa se raceasca.
Am preparat tort geleul conform instructiunilor de pe ambalaj.
Am taiat capsunile felii,le-am asezat peste stratul de budinca,apoi am pus si tort gelee si am dat la rece cam 2ore.
Dupa cele 2 ore am scos prajitura si am taiat-o patratele.
POFTA BUNA!!!