Pui Chimichagas

de elucubratiiculinare in Pui, 5 Mar 2013 | 8466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapă tocată,
  • 500 g piept de pui,
  • 5 căței de usturoi,
  • 2 lingurițe praf chilli,
  • 1 conservă cu roșii în suc,
  • 150 g brânză Cheddar,
  • 4 tortillas,
  • 4 linguri ulei de măsline,
  • sare,
  • piper verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Chimichagas:

Se încinge uleiul într-o tigaie și se adaugă carnea de pui tăiată cubulețe de 2-3 cm. Adăugăm ceapa tocată mărunt, usturoiul pisat, praful de chilli și se amestecă cu o lingură de lemn din când în când pentru vreo 15 minute. Adăugăm roșiile tocate împreună cu sosul lor și mai gătim pentru alte 10 minute. Condimentăm cu sare și piper verde. Tragem tigaia de pe foc, adăugăm brânza Cheddar rasă și amestecăm.

Deschidem foaia de tortilla și punem o pătrime din compoziția cu pui în mijloc după care aducem marginile spre centru făcând un portofel, care se întoarce. Se pun într-o tavă unsă cu ulei, se ung și pachețelele cu ulei și se dau la cuptor pentru 15 minute la 180 grade C.

Servim cu salată verde și un sos de maioneză cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Chimichagas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Empanadas cu carne de pui si ciuperci