Deoarece am achiziționat un pui familist, am avut la dispoziție 4 pulpe de pui. Bineînțeles că le-am completat și cu pieptul puiului. Scotocind pe site, după ceva simplu și gustos, mi-a făcut cu ochiul rețeta lui Anca_rm, http://www.bucataras.ro/retete/piept-de-pui-in-bere-lemon-51242.html. Am adaptat-o după ingredientele din frigider, vă asigur că a ieșit o bunătate.
Pulpele și pieptul, se dezpielițează, sper să fi scris corect:D, se taie bucățele potrivite, se asezonează de sare aromată și curry, apoi se lasă la rece ptr cca. 25 de minute. Cuc-ul a fost ocupat, așa că am scos de la naftalină, tigaia Dry Cooker. Am pus bucățelele de carne la prăjit fără niciun fel de grăsime, după ce s-au aurit, le-am stropit cu berea aromată cu lămâie, se lasă la gătit înăbușit cca. 15 minute până ce se evaporă berea și se obține un sos caramelizat. Se servesc ca atare, sau alături de diferite garnitură, cu salate de sezon.
Spor și poftă bună!