Pui cu lamaie si parmezan

de RuxyRux in Pui, 24 Feb 2017 | 3743 vizualizari

 

O mare bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • zeama de la 1 lamaie
  • 3 galbenusuri de ou
  • 1 cana de faina
  • 1 cana de pesmet
  • 1 cana de parmezan
  • sare dupa gust
  • un praf de busuioc
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu lamaie si parmezan:

Se spala carnea, se zvanta, se bate ca pentru snitel, se sareaza usor.

Se amesteca galbenusurile cu zeama de lamaie, praful de busuioc si putina sare.

Se pregatesc doua platouri unul cu faina si unul cu pesmet amestecat cu parmezan.

Se trece fiecare bucata de piept prin faina, apoi prin ou si lamaie si la final, prin amestecul de pesmet si parmezan, apoi se prajeste in uleiul incins pana se rumeneste.

Puiul rumenit se scoate pe un platou cu servete absorbante, apoi se muta pe farfurii.

Delicios!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa aromata