Pui cu morcov

de Miha in Pui, 22 Mar 2010 | 3208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de vin alb
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • piper boabe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu morcov:

Pieptul de pui se taie cubulete. Ceapa se toaca marunt, iar morcovii se dau pe razatoarea cu ochiuri mici.

Intr-o tigaie calim putin ceapa in cateva linguri de ulei de masline. Adaugam morcovul si omogenizam. Amestecam continuu pana incepe sa se inmoaie si sa "lase" culoare. Adaugam carnea si vinul.

Acoperim cu un capac si fierbem la foc mic, pana scade toata zeama, iar carnea incepe sa se rumeneasca.

In timpul fierberii potrivim gustul de sare, piper si boia de ardei.

Se serveste cald, presarat cu verdeata si piper boabe.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume mexicane