Pui cu usturoi

de La Ancuta in Pui, 27 Sep 2010 | 101958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui 
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 rosii 
  • 5 catei de usturoi
  • cimbru
  • marar
  • sare, piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi:

Se spala carnea si se taie bucati mai mici. Se pune la fiert si se spumeaza de cate ori este nevoie.

Ceapa si ardeiul se taie marunt si se adauga peste carne. Se lasa sa fiarba apoi se adauga rosia taiata.

Cand e fiarta carnea se adauga usturoiul pisat, cimbrul si mararul. Se potriveste de sare si piper.

Daca sosul este prea subtire se poate ingrosa cu o lingura de faina. Se presara patrunjel verde deasupra si se serveste cu mamaliga.

TIPS-URI

1

 Se pot folosi pulpe de pui sau ce parte a puiului prefarati

2

In loc de rosii proaspete puteti folosi 200 gr de rosii in bulion

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor