Pui Madras

de Bucataras Diana in Pui, 27 Oct 2016 | 5053 vizualizari

 



 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de pui;
  • 3 linguri de ulei
  • 1 ceapa,
  • 1 praz,
  • 1 lingurita de ghimbir,
  • 5 catei de usturoi pisat,
  • 2 lingurite de chimion macinat
  • 1 lingurita de coriandru,
  • 1 lingurita turmeric,
  • 1/2 lingurita fulgi de ardei iute,
  • 1/2 lingurita de boia de ardei,
  • 1 lingurita curry,
  • sare,
  • piper,
  • o conserva de rosii decojite, tocate,
  • apa,
  • 1 lingurita de garam masala
  • frunze de menta pentru decor.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Madras:

Taiem carnea de pui cubulete si o asezonam cu sare si piper. Intr-un wok sau intr-o cratita incingem uleiul, adaugam ceapa si prazul tocate marunt si le calim. Apoi adaugam usturoiul zdrobit, ghimbirul, fulgii de ardei iute si calim 2-3 minute. Adaugam chimionul,coriandrul,turmericul, boia de ardei, curry si carnea. Dupa ce se rumeneste carnea pe toate partile, punem rosiile si apa, dam intr-un clocot, micsoram focul si lasam la fiert 30-35 minute. Amestecam din cand in cand. Daca se ingroasa prea tare si se lipeste de fundul cratitei, adaugam putina apa si amestecati. Spre sfarsit adaugam garam masala si lasam pe foc inca 10 minute, neacoperita. Decoram cu frunze de menta si servim cu garnitura de gnocchi.Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Madras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpite de pui picante in vas de ceramica la cuptor cu cartofi noi la ceaun