Pui Stifado

de Miha in Pui, 24 Mai 2010 | 7373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 g  arpagic
  • 500 g carne de pui
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 kg rosii, decojite si taiate marunt
  • 1 baton scortisoara
  • 2 cuisoare
  • 2 foi de dafin
  • 1/2 cana vin alb
  • 1/2 lingurita sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Stifado:

Intr-o tigaie se soteaza arpagicul in 2 linguri de ulei de masline, pana se aureste usor.

Intr-un ceaun se pun bucatile de carne si se rumenesc usor in cateva linguri cu ulei de masline. Adaugam usturoiul taiat felii si rosiile taiate marunt si sotam impreuna cu vin, sare, piper, scortisoara, cuisoare şi frunze de dafin.

Se fierbe la foc mic, timp de 1 ora si jumatate fara sa amestecati. Se poate baga la cuptor.

Cand este gata se scot scortisoara,cuisoarele si frunzele de dafin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stifado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (21)

Miha 1

25.05.2010, 23:49

Sunt convinsa ca va veti intelege de minune. ))

adry88 1

13.05.2011, 16:05

imi place

Bya Ralu 1

06.01.2013, 21:14

hmmmm cred ca e super bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]