Pulpa de curcan cu mere la cuptor

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 14 Ian 2011 | 10530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari de curcan
  • curry
  • rozmarin
  • 50 ml coniac
  • ulei de masline
  • 3 mere
  • un morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu mere la cuptor:

Se spala ,se lasa la scurs si apoi se  condimenteaza cu curry,rozmarin, sare si piper ambele pulpe.Un mar se taie felii.Asezam pulpele intr-un tava, desprindem usor pielita (dar nu de tot)si introducem cu grija feliile de mar iar apoi intindem pielea la loc.Stropim cu ulei de masline si coniac, adaugam un pahar cu apa , celelalte 2 mere, morcovul taiat rondele si ardeiul gras taiat feliute.Dam la cuptor si din cand in cand stropim pulpele cu sosul din tava.Lasam pana cand pulpele sunt bine facute si rumene.

Servim cu felii de mere si legume .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu mere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor