Pulpa de curcan cu mere la cuptor

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 14 Ian 2011 | 10329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari de curcan
  • curry
  • rozmarin
  • 50 ml coniac
  • ulei de masline
  • 3 mere
  • un morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu mere la cuptor:

Se spala ,se lasa la scurs si apoi se  condimenteaza cu curry,rozmarin, sare si piper ambele pulpe.Un mar se taie felii.Asezam pulpele intr-un tava, desprindem usor pielita (dar nu de tot)si introducem cu grija feliile de mar iar apoi intindem pielea la loc.Stropim cu ulei de masline si coniac, adaugam un pahar cu apa , celelalte 2 mere, morcovul taiat rondele si ardeiul gras taiat feliute.Dam la cuptor si din cand in cand stropim pulpele cu sosul din tava.Lasam pana cand pulpele sunt bine facute si rumene.

Servim cu felii de mere si legume .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu mere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

Noodles cu legume - Rețeta gustoasă de post

pe 01.04 la 08:51

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan in sos de gutui si rozmarin