Pulpa de miel la cuptor

de Dea_Dea in Oaie, 9 Aug 2017 | 5015 vizualizari

 

Pana acum nu mi-a prea placut mielul, nu stiu de ce, poate ca nu l-am facut eu :))), de data asta a iesit bun, mi-a placut :))))

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa de miel
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 4 catei de usturoi si usturoi pudra
  • marar
  • rosmarin
  • busuioc
  • cimbru
  • 4-6 linguri de apa
  • 1-2 linguri de otet
  • ulei
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Carnea se spala si se cresteaza. In crestaturi, se pun felii de usturoi. Se unge carnea cu ulei si se condimenteaza cu toate condimentele, la final, adaugam otetul amestecat cu apa in tava in care am pus pulpa si o infoliem. O lasam la frigider de seara pana dimineata.

Dam folia jos si punem folie de aluminiu. Dam la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, 1:30 hr, dar mai verificam din cand in cand.

Cand este gata, dam folia jos si lasam sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miel la tava cu sos de rosii in stil grecesc