Pulpa de porc cu ciuperci la cuptor

de nyana in Porc, 6 Dec 2009 | 22244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc
  • 4 catei de usturoi
  • cimbru
  • piper
  • sare
  •  un pic de ulei
  • o conserva de ciuperci taiate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ciuperci la cuptor:

se taie bucata de pulpa  felii dar sa nu le desprindem , se sareaza pipereaza si punem si cimbrul intre felii , iar cateii de usturoi ii taiem in doua si ii punem tot intre felii. Asezam pulpa intr-o iena unsa cu ulei si de jur imprejurul pulpei asezam continutul conservei de ciuperci, mai punem un pic de ulei deasupra si o dam la cuptor pana se rumeneste (2 ore)

Pofta buna

TIPS-URI

1

se serveste cu sos de usturoi cu smantana sau cu salata verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de porc umplute cu smochine