Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 7 Ian 2014 | 8479 vizualizari

 

O reteta delciioasa care am pregatit-o de Craciun,e luata de la Dana Cristea,e delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pulpa de porc
  • 1-2 pahare de apa
  • 50 ml vin
  • sare/piper

Pentru sos:

  • 4 linguri de mustar
  • 4 linguri de ketchup
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor:

Pulpa de porc se spala sub jet de apa rece si se taie felii de grosimea unui deget.

Mustarul se amesteca cu ketchupul,uleiul si cimbrul,sarea si piperul.

Feliile de carne se pun la marinat in sosul format timp de o ora in frigider.

Se pun feliile in tava,peste sosul ramas se pune apa se amesteca putin si se toarna peste carne.

Se pun si feliile de usturoi si se da la cuptor pentru o ora.

Cand carnea e aproape gata se stropeste cu vin,se mai da la cuptor 5-10 minute.

Se serveste cu piure de cartofi si piure de morcovi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

roxana_simona 1

13.01.2014, 22:17

delicios

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 15:39

grozava pulpa

Raluca57 1

13.11.2014, 07:45

A ieșit grozava!!! Intr-adevar carnea s-a frăgezit f bine, iar gustul este deosebit. Foarte buna rețetă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]