Pulpa de porc in suc de rosii

de adry88 in Porc, 26 Mai 2011 | 4685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 capatana usturoi
  • 1 cutie suc de rosii
  • sare
  • rozmarin
  • piper
  • boia de ardei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in suc de rosii:

carnea se spala si se taie bucati

se pune la fiert in putina apa cu sare,se spumeaza si se adauga cutia de suc de rosii,pasta de tomate

usturoiul pisat,rozmarinul,sare,piper dupa gust

untul,boia de ardei,si se lasa sa fiarba pana scade apa,

dupa care se poate servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ionela2682 1

27.05.2011, 13:32

Bucatile de carne par prajite? eu asa vad s-au monitorul e de vina!

LUK 1

27.05.2011, 18:00

MVMih 1

31.05.2011, 23:18

Imi place asa cum sunt...cam tarziu la masa....dar !!! nah...poate o mai fi ramas ceva de pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sote de legume