nimic spectaculos...simplu si bun...
carnea se zvanta cu un prosop, se bate putin sa se fragezeasca si se prajeste in ulei de masline la foc iute, sa prinda o crusta aurie
se aseaza carnea in tava, se pun si cartofii taiati felii printre carne, se pune uleiul in care s-a prajit carnea peste si o cana de apa,
se pun deasupra condimentele si usturoiul si se da la cuptor la 200 gr .
se lasa o jumatate de ora apoi de adauga vinul, se mai stopesc bucatile de carne si cartofi cu sosul din tava, se mai adauga putina apa,
daca a scazut prea tare si se mai lasa 30-40 min, timp in care se mai stropeste cu sos, ca sa se rumeneasca frumos.
se poate servi cu garnitura de legume facute dupa bunul plac( eu am folosit mix de legume fierte si apoi puse in tigaie cu un strop de ulei la inabusit vreo 15 min)
pofta buna!
vinul ramas merge foarte bine cu friptura !!!