Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor

de diaconta in Vita, 28 Ian 2013 | 8991 vizualizari

 

Nu sunt multe persoane a căror preferinţă să fie carnea de viţel.Vă asigur însă că dacă este gătită bine este delicioasă.Cam aşa a fost şi cea preparată de mine.Secretul este hârtia de copt pusă sub capacul vasului în care am pregătit carnea.Ideea am preluat-o de la Gaby,dar am găsit-o şi la alte reţete.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc pulpă de viţel
  • Morcovi
  • Ţelina radacina
  • Ceapa
  • Patrunjel radacina
  • Usturoi
  • Roşii cherry
  • 100 ml suc de roşii
  • Rozmarin verde
  • Sare,piper
  • Ulei
  • 1 bucata hârtie de copt
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor:

Pulpa de viţel am prajit-o pentru a o pastra suculenta.Am condimentat-o.Aveti grija sa n-o înţepaţi cu furculiţa când o întoarceti la prajit.

Intr-un vas de lut,am pus puţin ulei,apoi legumele taiate grosier.Am condimentat si legumele.

Deasupra am pus bucata de carne.

Am pus cam 100 ml apa,am acoperit cu hârtia de copt,apoi am pus capacul.

Am pus vasul la cuptor aproximativ 2 ore.

Dupa o ora,am întors carnea.

Inainte cu 15 minute de a fi gata,am pus sucul de rosii si am lasat vasul descoperit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]