Pulpe de pui cu ceapa caramelizata

de -Licurici- in Pui, 19 Feb 2018 | 3753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui;
  • 2 cepe;
  • 100ml ulei;
  • 200ml bulion sau pasta de tomate;
  • o lingurita de zahar;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ceapa caramelizata:

Pulpele de pui se spala, se dau cu sare si piper, apoi se pun intr-un vas termorezistent cu un pahar de apa si se baga la cuptor, 45-50min.
Dupa 30min, se intorc pe cealalta parte.
Intre timp, se pregateste sosul de ceapa.
Ceapa se toaca si se prajeste in ulei, pana se rumeneste. 
Se adauga bulionul si putin zahar, amestecandu-se continuu.
Pulpele se servesc cu sos de ceapa si patrunjel tocat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]