Pulpe de pui cu ciuperci in bere

de Lau in Pui, 8 Mai 2011 | 5687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 500 g ciuperci
  • 1 capatana usturoi
  • condimente
  • 100 g ulei
  • 500 g bere
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci in bere:

Se spala carnea si se curata de piele(optional) si se cresteaza.

Se adauga cate o fasie de usturoi  si se condimenteaza, se aseaza in tava.

Ciupercile se spala si se taie,se aseaza in tava se adauga berea,uleiul,usturoiul tocat sau pisat, un pic de sare peste ciuperci si se da la cuptorul incalzit pana este gata carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci in bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor