Pulpe de pui cu ciuperci si morcov

de angyb in Pui, 7 Feb 2013 | 5362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 300 g ciuperci borcan intregi
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de vin alb
  • 3 linguri de pasta de rosii
  • sare,piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci si morcov:

Calim intr-un pic de ulei ceapa dupa care adaugam morcovul razuit.

Separat intr-un pic de ulei punem pulpele de pui sarate si piperate si le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti dupa care le asezam peste morcovii caliti ,adaugam paharul de vin.Lasam sa fiarba pana cand se evapora vinul.

Adaugam ciupercile si pasta de rosii si lasam sa mai dea un clocot.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci si morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

07.02.2013, 11:20

Ce buneeeee

Sim0na 1

07.02.2013, 19:08

delicios

angyb 1

07.02.2013, 19:38

Va multumesc la toti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]