Pulpe de pui cu sparanghel si cartofi dulci

de dantes in Pui, 19 Apr 2018 | 3532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • 500 g sparanghel
  • 1 kg cartofi dulci
  • 50 g unt
  • 10 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sparanghel si cartofi dulci:

Pulpele de pui la condimentam dupa gust cu sare si piper si la prajim pe gril.

Cartofii dulci ii punem la fiert in coaja; cand sunt gata, ii curatam de coaja, ii taiem in felii de circa 1 cm. Ii ungem cu ulei de masline si ii condimentam cu cimbru, sare si piper dupa gust, ii asezam in tava si ii dam la cuptor circa 20 minute.

Sparanghelul il curatam, apoi il introducem 2-3 minute in apa fierbinte, apoi il scoatem si il prajim in unt incins, circa 5-6 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sparanghel si cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (15)

miki_a 1

20.04.2018, 10:19

Un meniu interesant și gustos!

dantes 1

20.04.2018, 11:56

Multumesc pentru aprecieri!

trifadalia 1

23.05.2018, 11:12

Inca nu am mancat cartofi dulci dar sincer mi-ar surade sa gust asa ceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu sos de smantana si ciuperci