Shaorma la farfurie

de Constelatialeu in Pui, 10 Oct 2013 | 15604 vizualizari

 

Din categoria mancaruri ''daunatoare'',ma rog nu stiu cine a zis,dar nu asta-i problema.Am fi ipocriti sa nu recunoastem ca mai scapam si la chestii din astea.Pana la urma daca mie imi place si nu-mi face rau de ce sa nu mananc,mai ales ca trebuia sa folosesc premiul primit de la delikat,adica dupa cum urmeaza ,shaorma la fix,mai ales ca n-am avut timp de gatit.....

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de Shaorma la fix
  • 600 g piept de pui
  • ulei masline
  • iaurt
  • maioneza
  • castraveti murati
  • cartofi prajiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma la farfurie:

Pieptul de pui il spalam,absorbim apa cu un servetel si-l taiem in cubulete.Procedam conform instructiunilor de pe plic.Adica ,mixtul din pliculetul mai mare il amestecam cu ulei de masline si-l turnam peste pieptul de pui,amestecam si lasam 15 min,apoi prajim.Mixtul din pliculetul mai mic il amestecam cu maioneza si iaurt.Prajim cartofii si apoi servim la farfurie o delicioasa shaorma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma la farfurie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

laura_n 1

10.10.2013, 14:14

yuuuuummm

Lia_ 1

10.10.2013, 23:04

sa termin cu norma de pizza si o fac. din "nesanatoase" in "nesanatoase" o dau

Mihaela11_jo 1

01.11.2013, 14:22

Delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma de pui