Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

de Gicuta in Pui, 21 Ian 2016 | 19729 vizualizari

 

Fragede, gustoase si simplu de preparat.
 

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 4 catei mari de usturoi
  • 200 ml vin alb
  • o frunza de dafin
  • boia
  • cimbru
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor:

Curatam, spalam si taiem pulpele in jumatati.

Le lasam la scurs si le condimentam cu sare, boia, cimbru si piper.

Luam o tava care merge la cuptor, asezam pulpele in ea, turnam vinul si punem frunza de dafin.

Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam pana sosul din tava scade si pulpele se rumenesc frumos (aproximativ o ora).

Din cand in cand stropim pulpele din tava cu sosul format.

Cand sunt aproape gata, adaugam usturoiul taiat felii si mai lasam sa se rumeneasca impreuna.

Servim pulpele calde, alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (22)

Rocsi 1

21.01.2016, 19:26

Cat de fain s-au rumenit

Catalina L 1

21.01.2016, 20:20

ce bine arata

Zamfira 1

02.02.2016, 11:41

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur