Pulpe de pui dezosate cu piure de cartofi

de Panacris in Pui, 7 Aug 2012 | 7526 vizualizari

 

Un fel doi rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • pulpe dezosate 6 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • praf de chimion,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • cartofi albi de Covasna 1000 g,
  • smantana grasime 12% 200 ml.,
  • unt grasime 70% 50g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dezosate cu piure de cartofi:

Cartofii se fierb in coaja in apa cu putina sare, cca. 30 de minute la foc mediu, neacoperit. Cartofii se strecoara, se trec sub jet de apa rece si se curata de coaja. Se paseaza, apoi se amesteca energic cu unt si smantana, pana devine spumos.

Intre timp pulpele dezosate se maseaza bine cu sare, piper, boia, chimion si ulei. Se pun la prajit pe  graturul incins, eu am folosit tigaia Doubleta, din dotare.

Se servesc fierbinti cu piure pufos de cartofi si salat de sezon sau muraturi. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dezosate cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Panacris 1

08.08.2012, 08:19

Multumesc ptr aprecieri!

Sim0na 1

08.08.2012, 10:17

Stiu la cine vin ptr masa de pranz!!!

gaby_gabytza 1

09.08.2012, 18:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu piure