Pulpe de pui pe pat de sare cu cartofi acordeon , morcovi si ceapa la cuptor

de anca_rm in Pui, 13 Aug 2013 | 4813 vizualizari

 

Este o reteta foarte buna , dietetica si rapida

 

INGREDIENTE

Pentru pulpe avem nevoie de :

  • 6 ciocanele , sau pulpe intregi
  • sare cat sa acopere fundul unei tavi

Pentru cartofii acordeon la cuptor avem nevoie de :

  • cartofi potriviti ca marime
  • sare
  • foi dafin (busuioc , patrunjel etc )

Am mai pus morcovi si ceapa

Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de sare cu cartofi acordeon , morcovi si ceapa la cuptor:

Pulpe pe sare

Spalam pulpele si le uscam cu servetele .

Acoperim fundul unei tavi cu sare ( de mare , mai grunjoasa daca gasiti ) .

Asezam pulpele uscate si punem la cuptor tava . Nu trebuie intoarse si nici acoperite .

In circa 20 minute sunt gata .

Cartofi acordeon la cuptor

In acelasi timp facem cartofii astfel :  spalam bine cartofii si ii taiem felii dar nu pana jos ( sa nu se desprinda feliile ) . In crestaturi punem frunza de dafin sau ce doriti , punem deasupra putina sare si ii punem intr-o tava in care am pus putin unt si o lingura de ulei .

Dam la cuptor si lasam pana se fac ( ai mei au fost gata cam in 30 minute )

Pofta mare !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare cu cartofi acordeon , morcovi si ceapa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu brocolli branchat si diverse aranjamente din legume