Pulpe dezosate la cuptor, cu vin si busuioc

de Bucataras Monica in Pui, 4 Apr 2016 | 4673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate la cuptor, cu vin si busuioc:

Pasul1: Spalam pulpele si le lasam la scurs.

Pasul2: Ungem o tava cu ulei.

Pasul3: Intr-un bol adaugam 4 linguri de ulei de floare soarelui,busuioc,cimbru,sare,piper.

Pasul4: Ungem pulpele cu amestecul de condimente.

Pasul5: Asezam pulpele in tava si lasam la cuptor circa 15 minute, dupa ce timpul s-a scurs,scoatem tava si turnam peste pulpe un pahar de vin alb. Mai lasam la cuptor cam 20 de minute!

Pot fi servite alaturi de o salata verde sau de muraturi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate la cuptor, cu vin si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]