Pulpe pane cu cartofi la cuptor

de Sidy in Pui, 10 Ian 2011 | 5149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe pui
  • 1 ceapa
  • 200 ml iaurt Milli
  • 1 ou
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • boia
  • 700 g cartofi
  • 150 g pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pane cu cartofi la cuptor:

Pulpele se spala bine si se da jos pielea de pe ele.Se condimenteaza bine cu ce condimente preferati. Ceapa se curata , se toaca marunt( se poate razui) si se amesteca cu iaurtul si cu oul bine de tot. Cartofii se curata, se spala si se taie felii.

Intr-o tava se pune hartie de copt si se unge cu putin unt. Punem cartofii in tava ii condimentam si deasupra asezam pulpele peste care rasturnam iaurtul amestecat.Presaram deasupra pesmet, dupa care bagam tava la rece in frigider pentru 1/2 ora.

Incalzim cuptorul si introducem tava cu pulpele si cartofii( deasupra se mai pot pune cateva bucatele de unt) si lasam sa se coaca pina face o crusta aramie, deasupra.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se serveste cu salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pane cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu unt cu ierburi aromate la cuptor