Pulpe pui cu ceapa verde

de gaby_gabytza in Pui, 6 Iul 2011 | 5021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 4 cepe verzi
  • 150 ml ulei
  • condimente
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pui cu ceapa verde:

Luam pulpele le curatam, le spalam si le punem intr-o oala cu apa la fiert cu un pic de sare. La mine pulpele au fost din comert, deci le-am taiat in doua, ca erau prea mari.

Intr-o tigaie prajim ceapa taiata, dar fara foi si adaugam carnea fiarta. Dupa aceea punem condimentele si piperul dupa gust. Cam pe la sfarsit cand s-a calit carnea adaugam foile de ceapa taiate marunt ca sa dea o aroma si un aspect mai placut.

Pofta Buna!!! Daca vrem putem face prajeala si cu o lingura de bulion dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pui cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu sos alb