Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor

de Sidy in Pui, 4 Apr 2011 | 6371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 6-7 cartofi
  • 6 catei usturoi
  • 1 lingurita rozmarin pudra
  • confimente pui Fuchs
  • 1 ceapa
  • 50 g pesmet
  • 2 linguri sos de soia
  • sare cu verdeturi
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor:

Se scoate pielita de pe pulpe si de condimenteaza cu condimentele pentru pui si cu sosul de soia.Se pun intr-un bol la rece pentru cel putin o ora. Se pot lasa asa de seara pina dimineata.
Se curata cartofii si se taie in patru sau cuburi.
Intr-o tava se pune hartie de copt, se aseaza pulpele si imprejurul lor cartofii dati cu pesmet , rozmarin si usturoi presat.Adaugam si cateva frunze de patrunjel verde.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit pentru 50-60 de minute pina cand s-au rumenit pulpele si cartofii.
Servim pulpele alaturi de cartofi si muraturi sau salata verde.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]