Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor

de Sidy in Pui, 4 Apr 2011 | 6490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 6-7 cartofi
  • 6 catei usturoi
  • 1 lingurita rozmarin pudra
  • confimente pui Fuchs
  • 1 ceapa
  • 50 g pesmet
  • 2 linguri sos de soia
  • sare cu verdeturi
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor:

Se scoate pielita de pe pulpe si de condimenteaza cu condimentele pentru pui si cu sosul de soia.Se pun intr-un bol la rece pentru cel putin o ora. Se pot lasa asa de seara pina dimineata.
Se curata cartofii si se taie in patru sau cuburi.
Intr-o tava se pune hartie de copt, se aseaza pulpele si imprejurul lor cartofii dati cu pesmet , rozmarin si usturoi presat.Adaugam si cateva frunze de patrunjel verde.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit pentru 50-60 de minute pina cand s-au rumenit pulpele si cartofii.
Servim pulpele alaturi de cartofi si muraturi sau salata verde.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]