Quiche Lorraine

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2011 | 5423 vizualizari

 

Este reteta originala "de la mama ei"

 

INGREDIENTE

  • 300g sunculita
  • partea alba de la 1praz
  • 3linguri ulei de masline
  • 300g branza de capra sau alta branza
  • 7oua
  • 200ml smantana
  • 1pachet de foietaj
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche Lorraine:

Sunculita taiata cubulete se pune intr-o tigaie cu ulei si se caleste impreuna cu prazul taiat rondele,dupa care se condimenteaza;se captuseste o forma de tort cu fundul detasabil cu aluat de foetaj,in interior se pune jumatate din prazul calit,deasupra bucatele de branza,4galbenusuri si 3oua intregi amestecate cu smantanase rastoarna peste branza apoi restul de praz;se da la cuptor 30min.

TIPS-URI

1

dupa plac,se serveste si calda

2

si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Lorraine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]