Racituri de porc(piftii)

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 22 Feb 2010 | 10765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc(picioruse de porc,ciolan,urechi,etc)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • 1 cartof
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de porc(piftii):

Se proportioneaza carnea,se spala si se pune la fiert in apa cu sare.Cand da in cateva clocote se arunca apa si se pune alta si se lasa la fiert luand spuma din cand in cand.Cand carnea este aproape fiarta se adauga ceapa intreaga si morcovul tocat marunt si se lasa la fiert pana se fierb legumele si carne se desprinde de pe oase.Strecuram supa(EU NU AM STRECURAT-O) si adaugam usturoiul pisat.Csrnea o desprindem de pe oase(daca vreti) si punem in fiecare castron carne si apoi supa.Se lasa la rece pana se incheaga!

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de porc(piftii)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (3)

madi_marin 1

22.02.2010, 15:43

ce-mi place piftia..... chiar acum in week-end am facut si eu, dar numai cu carnita macra si gelatina, ca nu imi place grasimea si nici soriciul.....si nici legumele, ca am avut o experienta neplacuta .....

Pasiune pentru bucatarie 1

22.02.2010, 20:19

noi am avut si sarmalute si nu se putea fara piftie

adry88 1

07.07.2011, 11:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din legume si carne de porc