Racituri de porc(piftii)

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 22 Feb 2010 | 10926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc(picioruse de porc,ciolan,urechi,etc)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • 1 cartof
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de porc(piftii):

Se proportioneaza carnea,se spala si se pune la fiert in apa cu sare.Cand da in cateva clocote se arunca apa si se pune alta si se lasa la fiert luand spuma din cand in cand.Cand carnea este aproape fiarta se adauga ceapa intreaga si morcovul tocat marunt si se lasa la fiert pana se fierb legumele si carne se desprinde de pe oase.Strecuram supa(EU NU AM STRECURAT-O) si adaugam usturoiul pisat.Csrnea o desprindem de pe oase(daca vreti) si punem in fiecare castron carne si apoi supa.Se lasa la rece pana se incheaga!

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de porc(piftii)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

madi_marin 1

22.02.2010, 15:43

ce-mi place piftia..... chiar acum in week-end am facut si eu, dar numai cu carnita macra si gelatina, ca nu imi place grasimea si nici soriciul.....si nici legumele, ca am avut o experienta neplacuta .....

Pasiune pentru bucatarie 1

22.02.2010, 20:19

noi am avut si sarmalute si nu se putea fara piftie

adry88 1

07.07.2011, 11:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pastai cu muschiulet de porc