Raffaello

de Lau in Dulciuri, 2 Noi 2011 | 5595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g lapte praf
  • 125 g zahar pudra
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 120 g nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Frecam untul cu zaharul, adaugam laptele praf si nuca de cocos si amestecam pana devine o pasta omogena

Se ia putina compozitie in mana (se adauga samburi de migdale sau ce dorim) si se modeleaza o bomboana. Se tavalesc prin nuca de cocos si se aseaza pe un platou

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort ''Ciresica''